maanantai 23. marraskuuta 2015

Kuulumisia

Heippahei! 

Täällä vietellään rauhallista arkea, sairaslomalla tosin mutta ei anneta sen pilata hyvää mieltä :) 
Viikonloppuna vietettiin mukava päivä miehen kanssa kaupungilla, enkä olisi ikinä uskonut että tälle ryhävalaalle löytyy talvitakki ensimmäisestä kaupasta!







Käytiin herkuttelemassa kahvilassa ja käppäilemässä kauppahallissa ja tietysti vähän shoppailtiin :) Meidän oma auto on edelleen huollossa joten kaikkien yllätykseksi mies ehdotti jos bussilla kuljettaisiin tällä kertaa, säästyttiin auton lainaamiselta ja tietysti saatiin nauttia talvisesta tampereesta ihan kävellen, ilman hampaiden kiristelyä kun parkkipaikkaa ei tahdo löytyä :) 
Meille tosiaan satoi tänne ensilumi perjantaina ja tänään onnistuin ensimmäistä kertaa kaatumaan, onneksi ei sattunut sen pahemmin kun vähän käsi + polvi otti osumaa. 





Meidän pikkumies on ruvennut ilmoittelemaan itsestää yhä useammin potkujen ja lyöntien muodossa. Eilen myös tuleva isä sai tuntea ensimmäisen potkun masun läpi, hän oli myyty <3 
Ollaan myös aikalailla hyvällä mallilla hankintojen suhteen ja oikestaan kaikki vaatteet meille on tullut kirppistelyn kautta, koska tuntuu hullulta maksaa yhdestä bodystä uutena 15euroa kun kirpputorilta vastaavassa kunnossa olevan voi saada vain vaivaisella eurolla..  
On myös huomattavasti helpompi ostella vaatteita kun tietää kumpi tulossa!
Miehen vanhemmat + mummu ostaa meille vaunut+turvakaukalon joululahjaksi ja myös pinnasänky, hoitopöytä ja sitteri jo löytyy! :) 



Täällä vaan malttamattomana odotellaan huhtikuuta kun meistä toivottavasti vihdoin tulee perhe <3  

Huomenna olisikin lääkärineuvola selän takia, jonka vuoksi siis tässä nyt kolmatta viikkoa jo sairaslomalla ollaan. Siittä lisää sitten erillisesti! :) 
Vähän tuli nyt sekametelisoppa tästä kirjoituksesta, mutta yrittäkää pysyä kärryillä! :) meille kuuluu siis kaikenkaikkiaan oikein hyväää, pian myös muuttoasiaa ;) 


-Heidi + Poitsu 20+6


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti