tiistai 15. joulukuuta 2015

Sokerirasitus & 24+0

Heippahei! 

Tänään oli se kauan odotettu/pelätty sokerirasitus ja heti pakko sanoa että ei olisi kannattanut lukea kaikkia niitä kauhutarinoita siittä! 
Ei ollut läheskään niin kamalaa (edes neulakammoselle) mitä netissä povataan ja melkein voisin sanoa ettei ollut kamalaa ollenkaan. 

Pahinta oli se 14 h syömättömyys/juomattomuus mutta se sokerilitku mitä haukutaan eniten (on tietysti eri makuja ja mulla oli sitruuna), niin kyllä olen joskus pahempaakin (ufoshotti esim) juonut :) Eikä sisällä piteleminen ollut yhtään vaikeaa! Onneksi mies oli seuranani, yksin toi odottelu olisi saattanut alkaa tympimään koska kyllä sitä viimeisen 20minuutin aikana tuli kelloa katsottua monen monta kertaa :)

Sokerirasitus eteni siis näin;

Vaihe 1) Ensin otettiin verikoe josta saadaan paastoarvot ja sitten juodaan litkua pari mukillista naamariin. Tarkoitus on saada litkut juotua 5minuutin sisällä, eikä tuo tehnyt tiukkaakaan.  Sitten odotellaan tunti. 


Vaihe 2) Otetaan uusi verikoe. Tässä vaiheessa itselle oli tullut väsymys joka jäikin sitten ainoaksi oireeksi. Odotellaan taas tunti.


Vaihe 3) Kolmas verikoe ja sitten pääsinkin kotiin!


Käsitaipeet ovat hellänä ja luultavasti huomenna mustelmilla mutta näin neulakammoisen näkökulmasta olen kyllä kokenut paljon pahempaakin kun yksi parituntinen sokerirasitus :) 
Tällä viikolla pitäisi saada tulokset jotka toivottavasti ovat kunnossa eikä toimenpiteisiin tarvitse ryhtyä! 

-Heidi


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti